Author Topic: Current NSF Forum Feedback Thread 2  (Read 39050 times)

Offline Chris Bergin

Re: Current NSF Forum Feedback Thread 2
« Reply #40 on: 02/02/2018 01:54 PM »
On the SpaceX manifest the past flights are colored to indicate success or failure.  They're all showing as the same color right now.  The forum isn't displaying the color codes.

https://forum.nasaspaceflight.com/index.php?topic=43418.msg1702572#msg1702572

edit: This should show several different colors
Colors: Successful / Unsuccessful / Mars!!!! / Footnotes

Ok so:

THE PEN IS BLUE!!!

Oh yeah! (c) Liar Lair
« Last Edit: 02/02/2018 01:55 PM by Chris Bergin »

Offline NSF Webmaster

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 331
  • Almere, The Netherlands
    • NASASpaceFlight.com
  • Liked: 146
  • Likes Given: 14
Re: Current NSF Forum Feedback Thread 2
« Reply #41 on: 02/02/2018 01:58 PM »
Let me fix that :

Colors: Successful / Unsuccessful / Mars!!!! / Footnotes


 ;)

Online launchwatcher

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 376
  • Liked: 258
  • Likes Given: 362
Re: Current NSF Forum Feedback Thread 2
« Reply #42 on: 02/02/2018 01:59 PM »
This issue has now been resolved by Mark :)

To all: A firm fix may result in everyone logged in being logged out in the next hour (a lot of people stay logged in all the time, so don't worry, this is on purpose). Any issues when you can't login, thus can't post an issue here, always e-mail me [email protected]
I'm now getting logged out every time I return to the forum via http://forum.nasaspaceflight.com/index.php in a new tab.  (This is from a Chromebook).

I've cleared all nasaspaceflight.com cookies & storage and the problem's still happening.

Offline NSF Webmaster

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 331
  • Almere, The Netherlands
    • NASASpaceFlight.com
  • Liked: 146
  • Likes Given: 14
Re: Current NSF Forum Feedback Thread 2
« Reply #43 on: 02/02/2018 02:00 PM »
This issue has now been resolved by Mark :)

To all: A firm fix may result in everyone logged in being logged out in the next hour (a lot of people stay logged in all the time, so don't worry, this is on purpose). Any issues when you can't login, thus can't post an issue here, always e-mail me [email protected]
I'm now getting logged out every time I return to the forum via http://forum.nasaspaceflight.com/index.php in a new tab.  (This is from a Chromebook).

I've cleared all nasaspaceflight.com cookies & storage and the problem's still happening.


This will be resolved later today. We switched to SSL by default last night and there are still a couple of links left to "http://forum..." and the auto-redirect is not working (yet). 

Offline Chris Bergin

Re: Current NSF Forum Feedback Thread 2
« Reply #44 on: 02/02/2018 02:01 PM »
This issue has now been resolved by Mark :)

To all: A firm fix may result in everyone logged in being logged out in the next hour (a lot of people stay logged in all the time, so don't worry, this is on purpose). Any issues when you can't login, thus can't post an issue here, always e-mail me chr[email protected]
I'm now getting logged out every time I return to the forum via http://forum.nasaspaceflight.com/index.php in a new tab.  (This is from a Chromebook).

I've cleared all nasaspaceflight.com cookies & storage and the problem's still happening.


Perhaps use https://forum.nasaspaceflight.com/index.php as you're using the old http link still.

Mark beat me ;D

To all. If you go to the news site (it's really good, there's news and such on there!) and click the forum you will get that https link by default.
« Last Edit: 02/02/2018 02:02 PM by Chris Bergin »

Online Johnnyhinbos

  • Full Member
  • ****
  • Posts: 1431
  • Boston, MA
  • Liked: 1758
  • Likes Given: 231
Re: Current NSF Forum Feedback Thread 2
« Reply #45 on: 02/02/2018 02:18 PM »
Tapatalk now no longer works. Iíve logged out and in several times and restarted the app. Unread returns nothing, and if I view via timeline Iím told I donít have permission to post. Any suggestions (and please donít say get rid of Tapatalk).

Thanks
John Hanzl. Author, action / adventure www.johnhanzl.com

Offline kevinof

  • Full Member
  • ****
  • Posts: 682
  • Antibes
  • Liked: 492
  • Likes Given: 515
Re: Current NSF Forum Feedback Thread 2
« Reply #46 on: 02/02/2018 02:22 PM »
Hmm. Works for me. Try clearing the cache on tapatalk.

Tapatalk now no longer works. Iíve logged out and in several times and restarted the app. Unread returns nothing, and if I view via timeline Iím told I donít have permission to post. Any suggestions (and please donít say get rid of Tapatalk).

Thanks

Offline NSF Webmaster

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 331
  • Almere, The Netherlands
    • NASASpaceFlight.com
  • Liked: 146
  • Likes Given: 14
Re: Current NSF Forum Feedback Thread 2
« Reply #47 on: 02/02/2018 02:30 PM »
Tapatalk now no longer works. Iíve logged out and in several times and restarted the app. Unread returns nothing, and if I view via timeline Iím told I donít have permission to post. Any suggestions (and please donít say get rid of Tapatalk).

Thanks

Can you try again ?

Online Johnnyhinbos

  • Full Member
  • ****
  • Posts: 1431
  • Boston, MA
  • Liked: 1758
  • Likes Given: 231
Re: Current NSF Forum Feedback Thread 2
« Reply #48 on: 02/02/2018 02:53 PM »
Tapatalk now no longer works. Iíve logged out and in several times and restarted the app. Unread returns nothing, and if I view via timeline Iím told I donít have permission to post. Any suggestions (and please donít say get rid of Tapatalk).

Thanks

Can you try again ?

Same thing. I tried:

Cleared cache
Logged out of NSF
Unfollowed NSF
Logged out of Tapatalk
Force quit app
Logged into Tapatalk
Found and followed NSF
Logged into NSF

Still nothing in Unread, and it says I donít have permission to post / respond / create threads / etc
John Hanzl. Author, action / adventure www.johnhanzl.com

Offline Chris Bergin

Re: Current NSF Forum Feedback Thread 2
« Reply #49 on: 02/02/2018 02:54 PM »
Tapatalk now no longer works. Iíve logged out and in several times and restarted the app. Unread returns nothing, and if I view via timeline Iím told I donít have permission to post. Any suggestions (and please donít say get rid of Tapatalk).

Thanks

Can you try again ?

Same thing. I tried:

Cleared cache
Logged out of NSF
Unfollowed NSF
Logged out of Tapatalk
Force quit app
Logged into Tapatalk
Found and followed NSF
Logged into NSF

Still nothing in Unread, and it says I donít have permission to post / respond / create threads / etc


We had a mod saying he lost permissions. He was on the old http link. Are your links http or https....needs to be https until Mark "https" everything.

Online Johnnyhinbos

  • Full Member
  • ****
  • Posts: 1431
  • Boston, MA
  • Liked: 1758
  • Likes Given: 231
Re: Current NSF Forum Feedback Thread 2
« Reply #50 on: 02/02/2018 02:58 PM »
Do you have the ability to specify that in Tapatalk?

Itís funny (kinda), I keep getting notifications that someone has replied to my post, so I tap the notification and it takes me into Tapatalk. I hit reply and...
John Hanzl. Author, action / adventure www.johnhanzl.com

Offline Chris Bergin

Re: Current NSF Forum Feedback Thread 2
« Reply #51 on: 02/02/2018 03:02 PM »
Do you have the ability to specify that in Tapatalk?

Itís funny (kinda), I keep getting notifications that someone has replied to my post, so I tap the notification and it takes me into Tapatalk. I hit reply and...

Don't know, I refuse to use it as it's crap! ;D

Has to be a local issue as with any site issue, a bus load of people arrive with the same issue. If someone "tapatalk in the know"......

...hang on. Any way to go from the news site into the forum and force tapatalk into https, perhaps?

Online launchwatcher

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 376
  • Liked: 258
  • Likes Given: 362
Re: Current NSF Forum Feedback Thread 2
« Reply #52 on: 02/02/2018 03:46 PM »
I'm now getting logged out every time I return to the forum via http://forum.nasaspaceflight.com/index.php in a new tab.  (This is from a Chromebook).

I've cleared all nasaspaceflight.com cookies & storage and the problem's still happening.
This will be resolved later today. We switched to SSL by default last night and there are still a couple of links left to "http://forum..." and the auto-redirect is not working (yet).
A bunch of the http: links were living in my browser's list of autosuggest URLs.   Purging them cleared this up for me.  (the exact key combination to do this depends on browser and OS).

Offline Star One

  • Senior Member
  • *****
  • Posts: 9813
  • UK
  • Liked: 1892
  • Likes Given: 183
Re: Current NSF Forum Feedback Thread 2
« Reply #53 on: 02/02/2018 08:08 PM »
Tapatalk keeps telling me I donít have permission to post even though I am logged in. Tried clearing cache in Tapatalk & it makes no difference.
« Last Edit: 02/02/2018 08:31 PM by Star One »

Offline catdlr

  • Member
  • Senior Member
  • *****
  • Posts: 5648
  • Viewed launches since the Redstones
  • Marina del Rey, California, USA
  • Liked: 2210
  • Likes Given: 1556
Re: Current NSF Forum Feedback Thread 2
« Reply #54 on: 02/02/2018 10:39 PM »
I'm now getting logged out every time I return to the forum via http://forum.nasaspaceflight.com/index.php in a new tab.  (This is from a Chromebook).

I've cleared all nasaspaceflight.com cookies & storage and the problem's still happening.
This will be resolved later today. We switched to SSL by default last night and there are still a couple of links left to "http://forum..." and the auto-redirect is not working (yet).
A bunch of the http: links were living in my browser's list of autosuggest URLs.   Purging them cleared this up for me.  (the exact key combination to do this depends on browser and OS).


Yah that's what happened to me too.  What I also suggest everyone do in addition to launchwatcher advice, is either delete any existing NSF bookmarks on whatever browser your using and/or update them to the new proper NSF web address.
« Last Edit: 02/02/2018 10:43 PM by catdlr »
Tony De La Rosa

Offline wholmeswa

  • Member
  • Posts: 83
  • Wayne Holmes
  • Seattle, WA
  • Liked: 6
  • Likes Given: 54
Re: Current NSF Forum Feedback Thread 2
« Reply #55 on: 02/03/2018 01:24 AM »
Tapatalk issues for me as well. Not seeing any updates in subscribed topics or watched threads. In addition seeing the not allowed to post reported upthread.


Online ChrisC

  • Veteran
  • Full Member
  • ****
  • Posts: 1539
  • Liked: 402
  • Likes Given: 518
Re: Current NSF Forum Feedback Thread 2
« Reply #56 on: 02/03/2018 03:57 AM »
A bunch of the http: links were living in my browser's list of autosuggest URLs.   Purging them cleared this up for me.  (the exact key combination to do this depends on browser and OS).

Came here to see what was up with NSF constantly logging me out.  My NSF routine is to type "60", "55", etc. into the URL bar and let it suggest the index.php?board=XX.0 address that is the forum section of interest.  All those were http links, and have now been replaced with https.  Thanks launchwatcher!

Chris B / NSF, during a slow period in the next day, it might be worth sending out a tweet about this.  Most folks don't know to look here.
How to embed photos from outside sources (e.g. Twitter)
NASA TV in HD:  history and FAQ (from 2007-2010 startup period)

Offline Salo

  • Senior Member
  • *****
  • Posts: 3165
  • Odessa, Ukraine
  • Liked: 293
  • Likes Given: 759
Re: Current NSF Forum Feedback Thread 2
« Reply #57 on: 02/03/2018 07:03 PM »
Don't work [ s ] [ /s ] BBCode tag.  :(
« Last Edit: 02/03/2018 07:05 PM by Salo »

Online William Graham

  • Senior Member
  • *****
  • Posts: 4214
  • Liked: 227
  • Likes Given: 92
Re: Current NSF Forum Feedback Thread 2
« Reply #58 on: 02/04/2018 09:03 AM »
Don't work [ s ] [ /s ] BBCode tag.  :(
I'm having the same problem. Anything wrapped in strikethrough tags is just appearing as normal text.

Offline NSF Webmaster

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 331
  • Almere, The Netherlands
    • NASASpaceFlight.com
  • Liked: 146
  • Likes Given: 14
Re: Current NSF Forum Feedback Thread 2
« Reply #59 on: 02/04/2018 09:27 AM »
Don't work [ s ] [ /s ] BBCode tag.  :(
I'm having the same problem. Anything wrapped in strikethrough tags is just appearing as normal text.

fixed :-)

Tags: